dimecres, 16 d’abril del 2008

Èxit de la 3a Jam Session


La tercera Jam Session organitzada el passat dissabte 12 d'abril per l'Assemblea de Joves de Gramenet del Besòs (AJGB) va ser tot un èxit.
Més de 200 persones van passar des de les 18.30h fins les 24h pel pati del CRJ Mas Fonollar. Diversos grups musicals de joves van actuar durant tota la tarda i part de la nit.

L'Assemblea de Joves de Gramenet del Besòs (AJGB) organitza les Jam Session per tal de reivindicar la necessitat dels diferents grups artístics i musicals de la ciutat d'espais on poder mostrar les seves obres i, també, on poder desenvolupar-les, així com locals d'assaig. Aquesta iniciativa també s'empra per reivindicar espais propis de socialització per i del jovent. Aquest fet es demostra en com un grup de joves es van proposar per dibuixar un mural, per tal de reivindicar espais i murs on poder expressar els nostres pensaments i idees.

Aquest cop, també, en coincidir amb l'assassinat del jove antifeixista i antiracista, Guillem Agulló, l'11 d'abril ara fa 15 anys, el 1993 aMontanejos (País Valencià) es va retre un petit homenatge.

Durant l'acte també es va mostrar el nostre suport amb la lluita pels dos dies de descans setmanal dels conductors i les conductores d'autobusos de TMB, en forma de pancartes i repartint la targeta solidària T-2 dies i els diaris elaborats pel Comité de Descansos.
Des de l'organització, vista la bona acollida que ha tingut la iniciativa, després de fer la primera jam session al Lokal Social Krida, i la següent al CRJ Mas Fonollar, que ens va portar a realitzar aquesta tercera edició, continuarem realitzant-les periòdicament a diferents espais de la ciutat.






ajgb@ara-santacoloma.com