dimecres, 12 de desembre del 2012

NO ENS FARAN CALLAR

La primavera passada el nostre company Jordi, com tants de nosaltres, va sortir al carrer per defensar l’educació pública. Denunciava que ja n’hi havia prou, que un pilar fonamental com és l’educació no podia sofrir les retallades que esta sofrint i que hi havia altres maneres de fer les coses. 

Uns mesos més tard va aparèixer a casa seva un avís de sanció. El departament d’interior l’acusava de ser l’organitzador i promotor d’una manifestació no notificada. La multa podia oscil·lar entre 300 i 30.000 euros.

Des de l’Assemblea de Joves de Gramenet de Besos vam decidir oposar-nos frontalment a aquesta sanció purament política que l’únic objectiu que perseguia era la de fer callar les veus dels col·lectius i moviments socials. L’únic objectiu que perseguia era el de reprimir-nos i fer- nos mal allà on ells tenen el poder, a la butxaca. Per això vam decidir no callar i difondre el cas per així donar a conèixer les males pràctiques d’aquest govern corrupte i de dretes.

El passat 23 de novembre va arribar la resolució de la sanció: la multa arriba a la xifra de 1.500 euros. S’han presentat les al·legacions pertinents atribuint-les als punts presentats a la roda de premsa i als comunicats emesos amb anterioritat.

Per això des de l’Assemblea de Joves volem demanar el màxim suport per al Jordi així com que tothom adquireixi consciència respecte les accions repressives que està duent a terme el braç executiu de la “democràcia representativa” que estem vivint actualment. Volem que s’adquireixi consciència de la total manca de voluntat que hi està havent en mantenir necessitats com són l’educació i la sanitat públiques, i volem que s’adquireixi consciència que s’està deixant un llegat on només serà la classe rica la que hi podrà accedir amb la conseqüent accentuació de la diferència de classes, tornant així a les societats segregades de fa més d’un segle.

No ens faran callar, seguirem donant suport a les iniciatives que sorgeixin del carrer amb voluntat d’eliminar les diferències i que avancin cap a una transformació social on el poble tingui el poder i la capacitat de decidir i d’actuar.

Per això, si vas ser a la manifestació del passat 24 de febrer de 2012 o si alguna vegada t’has manifestat per defensar l’educació pública o ho penses fer, suma’t a la iniciativa d’autoinculpació dient:

 Jo també hi vaig ser. Vaig assistir a la manifestació no notificada per defensar una educació per a tots i totes. Vaig exercir el meu dret a manifestar-me al carrer amb el poble i per al poble, per protestar contra la mala gestió dels recursos i per donar mostra del descontentament que hi ha arreu de la nostra terra. 

Afegeix-te a la iniciativa!

Primeres adhesions: 
Alba C. L.
Marina R. C.
Aitor B. A.
J. Ignacio R. M.
Miquel G.
Francesc D. V.
Enric N. C.
Jordi P.
Carles G. G.
Patrícia L. R.
Marçal V. T.
Ramon V. M.
Victor A.M.
Víctor G. O.
Alejandro R. T.
Montserrat P. R.
Josep Manel A. P.
Xavier B. S.