dijous, 31 de maig del 2012

No tenim por! Concentració en rebuig a la repressió i per la llibertat de l'Andreu, el Rubén i la resta de detinguts

[convocatòria extreta de facebook]
 
Els darrers dies hem patit nous episodis repressius, entre els quals:

*A València, 230 persones han rebut multes de fins 6000€ per participar en les mobilitzacions de la "Primavera Valenciana".

*A Bunyola (Mallorca) dilluns van ser detinguts i agredits 4 independentistes per participar de les protestes contra Bauzá.

*Quatre persones han rebut multes que poden arribar a un total de 6000€ per una acció simbòlica realitzada l'1 de maig d'enguany a Cardedeu per l'Assemblea de Joves de Cardedeu i l'assemblea d'Endavant.

*Estudiants de la UIB de Mallorca reben citació policial per anar a declarar a comissaria.

*A Barcelona, La Garriga i Reus s'han detingut 10 persones, per participar en les mobilitzacions de la vaga general del 29 de març. Els mossos han anunciat que l'operació no està tancada i s'esperen noves detencions en dies pròxims

*La jutgessa decreta presó preventiva per a 2 dels vaguistes del 29M (un d'ells és membre de Maulets) i llibertat amb càrrecs sense fiança per altres tres.

*A Laura Gómez, secretària d'Organització de la CGT, la Fiscalia li demana fins a 36 anys de presó per la imputació d'incendi referent a una acció que es va realitzar davant la Borsa consistent simplement en cremar una capsa amb bitllets de mentida.

Arran d'aquesta nova onada repressiva, que ha suposat l'entrada a presó preventiva dels companys Andreu i Rubén convoquem una concentració de suport als dos companys i de rebuig a la retallada de drets i a les contínues agressions repressives cap a persones implicades amb els moviments socials.

Divendres 1 de juny 20 h. a la Plaça de la Vila

#andreuirubenllibertat
#notenimpor