dijous, 20 de setembre del 2012

26 de setembre: concentració contra la MAT

La delegació del Govern espanyol a Catalunya convoca de nou a REE a la nostra ciutat per al dia 26 de Setembre a les 11h. El motiu és aixecar acta de l'expropiació forçosa dels terrenys on pensa construïr la subestació elèctrica de la MAT.

Accions previstes en contra del projecte:

- El proper dijous 20 de Setembre. Assemblea informativa per als barris més afectats, al Centre Cívic de Singuerlin a les 19,30h.

- S'estan recollint totes les signatures existents, fins ara, per tal de fer el recompte. S'ha posat una data límit de la recollida, pel dia 21 de Setembre: Agraïriem que tothom qui tingui signatures de la Plataforma les deixin a l'Ateneu Popular Julia Romera (c. Sant Ramon, 51) abans d'aquesta data.

- El 26 de Setembre fem una crida a tots els col·lectius, organitzacions i al poble en general a realitzar una concentració a les 10,30h a la Plaça de la Vila per manifestar el nostre rebuig al projecte. Tot seguit marxarem a la seu de REE per protestar i fer entrega de tots els documents i les signatures recollides.

- Com la responsabilitat política recau sobre el Govern de l'Estat, el dia 27 de Setembre ens dirigirem a la Delegació del Govern per fer-li entrega dels documents on manifestem, com a ciutat, el nostre rotund rebuig al projecte de la MAT.

Esperem la col·laboració i participació de tots i totes.

Comissió d'Acció de la Plataforma per a la Defensa de la Serra de Marina i Can Zam