dissabte, 13 d’abril del 2013

Concentració: EL POBLE UNIT CONTRA EL FEIXISME


EL POBLE UNIT
CONTRA EL FEIXISME
 
DILLUNS 15 D'ABRIL DE 2013
CONCENTRACIÓ 19.00h
PLAÇA DE LA VILA – SANTA COLOMA DE GRAMENET


[Dilluns 15 d'abril, 19h] Concentració: El poble unit contra el feixisme

Divendres 12 d'abril de 2013, a Santa Coloma de Gramenet, el feixisme s'ha desemmascarat un cop més. El regidor i portaveu del Grup Municipal de Palataforma per Catalunya (PxC), Juan Gómez Montero, condemnat ja el passat mes de febrer, ha tornat a agredir.
 
Aquest cop li ha tocat a un membre de Gent de Gramenet, altres cops les agressions han estat cap a persones dels moviments socials, organitzacions, periodistes, fotògrafs i entitats diverses de la ciutat, per part de membres del partit ultradretà.
 
La xacra del feixisme ens afecta a tots i totes com a societat. És per això que ja es fa imprescindible donar una resposta àmplia, unitària i contundent. És responsabilitat de tothom aturar l'avenç del feixisme a la nostra ciutat i arreu. Les conseqüències d'aquest tipus d'ideologia ja són ben conegudes per totes nosaltres. No podem permetre que es repeteixi la nostra història més fosca.
 
Santa Coloma de Gramenet us necessita a tots i totes
 
Aquesta no és només una convocatòria de Gent de Gramenet, és així que demanem que la feu vostra i l'estengueu entre els vostres familiars, coneguts, veïns i veïnes, entitats, companys i companyes de feina, etc.
 
Que aquest cúmul d'agressions no quedin impunes. La resposta del poble ha de ser clara i contundent.
 
FEIXISME MAI MÉS!
NO PASSARAN!