dilluns, 31 de març del 2014

Manifestació contra l'apujada de tarifes i els talls de subministrament!



La Xarxa de Suport Mutu de Gramenet convoca una manifestació per divendres 4 d'abril, a les 19h a la Plaça de la Vila (Santa Coloma de Gramenet) per aturar els talls en el subministraments de serveis bàsics i contra l'augment de tarifes en aquests.

STOP ALS TALLS ALS SERVEIS! Aturem Les pujades!

MANIFESTACIÓ divendres 4 d'abril - 19h Plaça de la Vila (Santa Coloma de Gramenet)

Convoca: Xarxa Suport Mutu de Gramenet

L'aigua, la llum, el gas, el transport… cada dia són més cars. Alhora, els nostres llocs de treball o desapareixen o són cada vegada més precaris. Molta gent es queda sense casa i sense els mínims necessaris per viure. Som més pobres i els rics, són més rics.

Qui són els responsables? PSOE, PSC, PP i CIU. L’aigua i el transport, els apugen els ajuntaments. Llum i gas, el govern espanyol, que permet a les companyies elèctriques s'inflin a guanyar diners a costa nostra.

La gent de Santa Coloma de Gramenet cada dia som més pobres. Hi ha 13.000 aturats i moltes famílies no perceben cap ingrés. Per això, cada dia hi ha més talls de llum, aigua o gas: no podem pagar les factures.

ENS HEM DE MOBILITZAR! Des de la Xarxa de Suport Mutu exigim que:
  • S'anul·li el deute de les famílies que no poden pagar. S'aturin els talls de llum, aigua i gas i es reguli un sistema de tarificació social.
  • S'abaixi el preu d'aigua, llum i gas i que passin a mans d'empreses públiques.
  • Es retiri de manera immediata la pujada del transport públic.
XARXA DE SUPORT MUTU GRAMENET