dilluns, 24 de desembre del 2012

Aquest Nadal, NO DONIS CRÈDIT ALS BANCS!

La Plataforma d'Afectats i Afectades per les Hipoteques de Gramenet, amb el recolzament de tot un seguit d'organitzacions, col·lectius i entitats, convoca una concentració pel proper dijous 27 de desembre, a les 19.30h, a la Plaça de la Vila de Santa Coloma de Gramenet. 



Aquest Nadal, NO DONIS CRÈDIT ALS BANCS!

En aquests darrers anys hem vist com les entitats financeres guanyaven més i més amb la bombolla immobiliària, la sobre tassació d’immobles i l’especulació.

Ara estem vivint les conseqüències d’aquest model de negoci: milers de famílies han estat expulsades de llurs cases per no poder fer front a les hipoteques, mentre que les entitats financeres pretenen seguir fent negoci a costa d’aquest drama.

La modificació de la legislació vigent que els permet seguir amb aquesta actitud és un clamor als carrers. Més de 700.000 persones ja han avalat la ILP que pretén un canvi real de les Lleis.

Invitem a la ciutadania a demostrar a aquestes entitats financeres que estem farts, i que, sense nosaltres i els nostres estalvis, no son res. Per això, demanem a totes les persones que vagin a realitzar compres aquest Nadal, que ho facin al petit comerç i que no utilitzin la targeta de crèdit, que paguin en efectiu. Així, les entitats financeres no rebran aquesta comissió que treuen als comerciants per el sol fet de tenir aquest medi de pagament al nostre abast. Aquest senzill gest, realitzat per milers de persones, demostrarà a les entitats financeres el nostre poder i els enviarà un missatge directe per que canviïn la seva actitud en front de les famílies que pateixen una execució hipotecària.

Aquest Nadal, compra al petit comerç!!
Aquest Nadal, no facis servir la teva targeta de crèdit, paga en efectiu!!
Retallades als bancs!!

Plataforma d’Afectats per l´Hipoteca – Gramenet

Amb el recolzament:

Ara! - Assemblea Popular de Gramenet
Arran Gramenet
Assemblea de Joves de Gramenet de Besòs (AJGB)
ACP Aramateix
Associació Veïns i Veïnes Riu Nord
Ateneu Popular Julia romera
Candidatura d'Unitat Popular (CUP)
Esquerra Unida i Alternativa (EUiA)
Gent de Gramenet
Iniciativa per Catalunya-Verds (ICV)
Lokal Social Krida

... i anem sumant!


L'HABITATGE ÉS UN DRET BÀSIC.
La Plataforma d´Afectats i Afectades per la Hipoteca ens trobem cada dijous a les 19 h. a l’Ateneu Popular Julia Romera, carrer de Sant Ramón 51 baixos.