dilluns, 24 de desembre del 2012

La solidaritat, la nostra millor arma!



Un any més arriba el 31 de desembre, fi de l'any segons el calendari solar gregorià i dia de la festa major d'hivern de la nostra ciutat. I com ja fa una pila d'anys també arriba una festa autogestionada pel jovent de Gramenet i amb bona música i preus populars.

Enguany, com l'anterior cop, la festa de cap d'any serveix per finançar un projecte de construcció de pous d'aigua al campament de refugiats sahrauís de Dajla (Tindouf - Argèlia) del projecte Sàhara d'ex-alumnes de l'IES Ramon Berenguer IV.

Enguany compta amb la col·laboració de l'ACP Aramateix i Arran, a més del Projecte Sàhara d'ex-alumnes de l'IES Ramon Berenguer IV i l'Assemblea de Joves de Gramenet de Besòs, que van ser-ne els organitzadors l'any passat.


La festa es celebrarà al Pavelló de Can Sisteré (C/ Sant Carles s/n, Santa Coloma de Gramenet) a partir de la 1h del dia 1 de gener.

L'entrada solidària serà de 5€ (amb una copa).

Una vegada a dins podreu gaudir dels següents preus:

- Refresc = 1,5 euros
- Aigua = 1 euro
- Combinat = 4 euros
- Cervesa = 1,5 euros
- Aigua de valència = 3,5 euros
- 5 combinats = 17 euros!

Bona música, bon ambient i preus populars!


Podeu comprar les entrades de dilluns a divendres de 16.30 a 22 hores i dissabte a partir de les 18 hores a l'ACP Aramateix (C/ Montserrat, 3). Aconseguiu ja la vostra entrada per que hi ha aforament limitat!
Demostrem que la solidaritat es la nostra millor arma!