dilluns, 28 d’abril del 2008

Actes pel 1er de maig a Gramenet

Els passats divendres 25 i dissabte 26 d'abril, un conjunt de col·lectius i organitzacions polítiques i socials de Santa Coloma de Gramenet, englobats dins la Comissió 1r de Maig vam realitzar un seguit d'actes sota el lema: "Contra al precarietat social i laboral: Recuperem el 1r de Maig combatiu!". Divendres, al voltant d'una vintena de persones van assistir a l'Ateneu Popular Julia Romera a la xerrada sobre la lluita pels dos dies de descans setmanal dels conductors i les conductores d'autobusoso de TMB. Un company del Comité de Descansos va fe runa breu explicació de la lluita, i tot seguit es va projectar una part dels videos que han elaborat en forma de DVD. En acabat, hi hagué un sopar i l'actuació de "Vapor Nou Jazz Orquestra".
Dissabte, a les 19h al voltant d'una cinquantena de persones es van concentrar a la Plaça de la Vila. Tot seguit van anar fins a la Rambla Sant Sebastià, coincidint amb la IIa Mostra Gastronòmica, on van tornar a
concentrar-se i es va fer la lectura del manifest.
Per concluir, es va convocar a tothom el proper dijous, 1 de Maig, dia dels treballadors i les treballadores, a la manifestació alternativa i anticapitalista que es realitzarà a Barcelona, a les 17.30h a Plaça Universitat.