dilluns, 17 de setembre del 2012

Defensar els nostres drets no és cap delicte!

 

Manifest unitari:

Judici a un vaguista a Gramenet

Una vegada més, a Gramenet, tenim al davant un fet que evidencia la criminal·lització que patim els qui lluitem dia a dia en defensa dels drets socials i laborals. Ha estat un any de mobilitzacions constants, lluites al carrer, a les aules, als llocs de treball i de plantar cara a l'ofensiva de retallades que patim les classes populars.

En aquest marc repressiu, durant la vaga general del passat 29 de març, un veí de Gramenet va ser identificat i portat a comissaria tot quedant en llibertat amb càrrecs. Mesos desprès ha estat citat a judici de faltes pel dimecres 19 de setembre de 2012. A aquesta persona se li imputa una falta de danys.

Des dels col·lectius que van conformar el Comitè de Vaga Anticapitalista a Gramenet es vol constatar que la repressió policial i judicial no sol·luciona cap conflicte de naturalesa política o social. A la vegada, demanem a les autoritats policials de les administracions autonòmiques i estatal que aturin la repressió contra aquells sectors socials que lluiten per una societat més justa.

També volem denunciar la violència que imposa el sistema capitalista, i que aflora amb la màxima cruesa en temps de crisi. L'exclusió social que pateixen molts ciutadans a causa de l'atur, els desnonaments, la manca de representació de la ciutadania en els organismes de poder... són mostres d'aquesta violència sistèmica.

Ara més que mai hem de mostrar la solidaritat dels qui donem la cara, dels qui no ens amaguem d’organitzar-nos per lluitar contra el sistema capitalista. La nostra reacció davant tot això no ha de ser cap altra que continuar en la nostra tasca de denuncia i de construcció d'una alternativa basada en la justícia social del nostre poble.

Finalment, donem tot el suport al company represaliat a Gramenet i a totes les companyes que estan sent víctimes de la repressió amb detencions, judicis i empresonaments arran de la vaga general del 29 de març.

És per això que fem una crida a la mobilització i a la solidaritat activa. No és moment de pors; és l'hora de prendre els carrers, plantar-los cara i recuperar les nostres vides.

Sabem on són els vertaders delinqüents i quin sistema els protegeix. Nosaltres vam fer Vaga, a la nostra manera, i la tornarem a fer.

La repressió no ens aturarà, ni a Gramenet ni enlloc!

JUNTES HO PODEM TOT!

CONCENTRACIÓ

DIMECRES 19 de SETEMBRE a les 11 h.
als Jutjats de Santa Coloma de Gramenet (Passeig Salzereda, 15)

Esdeveniment a facebook:
http://www.facebook.com/events/433391240035366/