dijous, 3 de gener del 2013

Hem pres la humil decisió de lluitar!

L’Assemblea de Joves de Gramenet de Besòs posarem aviat a la venda unes dessuadores solidàries per finançar el cas repressiu que ens afecta.


Les dessuadores són de color verd ampolla o granat (semblants als de la figura) amb la imatge en blanc i tenen caputxa i butxaca frontal. Tenim les talles S, M, L, XL i XXL.

Si en vols una, reserva-la abans que s'acabin enviant un missatge amb l’Assumpte [Dessuadora AJGB] a l’adreça ajgb@ara-santacoloma.com tot indicant el color i la talla i aviat et respondrem amb els dies i lloc on la podràs anar a buscar!

+ info del cas: 

Vídeo de la roda de premsa: http://www.youtube.com/watch?v=e3kmFmhIc8s

La primavera passada el nostre company Jordi, com molts de nosaltres, va sortir al carrer per defensar l’Educació Pública contra les retallades i privatitzacions i en solidaritat amb els companys de la “Primavera Valenciana”.

Uns mesos més tard va rebre un avís de sanció. El Departament d’Interior l’acusava de ser l’organitzador i promotor d’una manifestació no notificada per “dur el megàfon i tenir una actitud activa a la concentració”. La multa podia oscil·lar entre 300 i 30.000 euros, però deixava clar que no seria el mínim per la “gravetat" dels fets.

Des de l’Assemblea de Joves de Gramenet de Besòs entenem que aquest cas, que no és aïllat, respon a una estratègia política general d’ofegament econòmic dels moviments contestataris per tal de desactivar-los.

El passat 23 de novembre va arribar la resolució de la sanció: 1.500 euros. S’han presentat les al·legacions pertinents ja que: 
  • Aquesta sanció és un atac al dret fonamental de manifestació i respon a una motivació política per desmobilitzar les joves organitzades de Gramenet. 
  • En Jordi no va ser identificat en cap moment, i així ho diuen les actes de la denúncia. Es desconeix el mecanisme utilitzat per identificar-lo i si es va utilitzar un fitxer polític (que és il·legal).
  • La manifestació no va durar més de 20 minuts tallant la circulació d’un únic carrer sense cap mena d’incidents.
Aquí et pots adherir a un manifest solidari d’autoinculpació:
http://jovesgramenet.blogspot.com/2012/12/no-ens-faran-callar.html