dimarts, 19 de febrer del 2013

Els drets socials no es toquen! La seva repressió no ens farà callar!


El dilluns 25 de febrer a les 18.15 h. farem una concentració a la Plaça de la Vila per què fa un any de la manifestació en defensa de l'Educació Pública, l'assistència a la qual ha comportat una sanció de 1.500€ a una de les persones assistents.

Us convidem a assistir-hi amb la dessuadora de l'AJGB ("la repressió no aturarà la nostra humil decisió de lluitar") per a fer-hi una petita performance.

Hem presentat també una moció als grups municipals per a que sigui assumida per alguns d'ells i el Ple Municipal es posicioni contra les sancions amb finalitats polítiques i coercitives com la que ha rebut el company.

Animem a que totes les entitats que vulguin mostrar la seva adhesió a la nostra demanda demanin paraula al ple (com més millor), ho poden fer fins al divendres les 14 hores a l'oficina d'informació de l'Ajuntament. Aprofitem per recordar que en aquest ple hi haurà altres mocions d'interès, a les que també animem a donar suport, com la presentada per Santa Coloma Conviu en contra del racisme al Butlletí Municipal.

El text de la moció és el següent: