divendres, 9 de novembre del 2012

Flashmob: mou-te pels teus drets!

FLASHMOB REIVINDICATIU organitzat per ARA! Assemblea Popular de Gramenet i que es farà aquest dissabte 10 de novembre a les 11 h!


UN COLOR... UNA REIVINDICACIÓ!

#6lluites6colors
Porta una samarreta, mocador, perruca, o el que vulguis del color que més et representi o et faci ràbia:

VERD - Habitatge
Vides hipotecades, desnonaments, impossibilitat d'emancipació i manca de possibilitat d'accés a un habitatge digne, especulació urbanística... Per un habitatge digne per tothom, vine amb una samarreta verda, símbol que ja ha caracteritzat a les Plataformes d'Afectats per les Hipoteques contra els desnonaments!

BLANC - Sanitat
Privatització dels hospitals, tancament de Centres d'Atenció primària, retallades salarials i de plantilles, pagament de l'euro per recepta, copagament/repagament de la sanitat i un llarg etcètera... Per una sanitat pública, de qualitat i universal al servei del poble! Per una sanitat pública i de qualitat, vine amb una samarreta o bata blanca, símbol que ha caracteritzat al sector sanitari!

GROC - Educació
Augment de taxes universitàries, augment de taxes a les escoles bressol, retallades salarials a professorat, reducció de plantilles i professorat, precarietat generalitzada en el sistema educatiu, privatitzacions (Pla  Bolonya, estratègia 2015...), repressió al moviment estudiantil...mobilitzacions estudiantils, mobilitzacions del professorat i personal laboral, mobilitzacions de mares i pares. Unim les lluites per una educació pública, popular i de qualitat! Per una educació pública, popular i de qualitat, vine amb una samarreta de color groc, fem una gran onada de la marea groga!

BLAU - Transport
Augment del preu de bitllets del transport públic constants, retallades salarials als treballadors i treballadores del transport (TMB, RENFE, etc.), retallada en serveis d'autobusos, acomiadaments per feina sindical... Ni augment de tarifes, ni retallada salarial, ni repressió sindical: Per un transport públic i de qualitat vine amb una samarreta de color blau!

TARONJA - Menjar
Atur, pobresa, exclusió social, mancança de menjadors públics...La manca de feina fa que cada cop més famílies no arribin a final de mes, perdin el pis i tinguin, fins i tot, dificultats per poder menjar. Volem menjar per a tothom, per un Servei Integral de Recursos Bàsics! Perquè volem menjar per a tothom, vine amb una samarreta taronja!

VERMELL - Treball
Atur en augment (13.715 persones), precarietat laboral, ETTs, decrets i reformes laborals que retallen drets als treballadors i les treballadores, salaris i pensions, Expedients de Regulació d'Ocupació (EROs), rescat als bancs, i amnistia fiscal als defraudadors. N'estem farts i fartes: pel repartiment del  treball i la riquesa (i el 14-N, Vaga General)! Que la crisi la paguin els rics! Pel repartiment del treball i la riquesa, vine amb una samarreta vermella, color que ha caracteritzat al conjunt de la classe treballadora!

Participa, diverteix-te i lluita!

Convocatòria

A les 10.30h s'habilitarà un punt d'informació a través del qual s'aniran distribuint a les participants en les diferents columnes i s'anirà explicant el funcionament (que serà molt bàsic i fàcil!).

Lloc: Rambla de Sant Sebastià amb carrer Irlanda

Dos vídeos interessants:
Promo: http://youtu.be/2uvZ8Rt55AM
Coreografia: http://youtu.be/0ZIb3oiiOhA

ARA! Assemblea Popular de Gramenet

I què és ARA!?  

ARA! Assemblea Popular de Gramenet vol ser un moviment social format per persones de la ciutat que ajunten esforços per recórrer plegats el difícil però necessari camí per aconseguir una Santa Coloma, una Catalunya i un món que sigui just, lliure, solidari i sostenible.

ARA! Assemblea Popular de Gramenet busca l’adhesió d’entitats i organitzacions locals per caminar vers aquest objectiu. Volem i lluitarem per una societat que no sigui capitalista, radicalment democràtica, on les persones puguem decidir sobre tot allò que afecta les nostres vides i no com fins ara, en què especuladors, banquers i grans empresaris, camuflats sota el nom de “mercats”, o bé els polítics corruptes que els fan de capatassos, decideixen per nosaltres mentre ens condemnen al silenci i a la misèria.

Arxiu del blog